Pagina's

Translate

donderdag 30 mei 2013

Woensdag 29 mei 2013


Route: Andover, Warminster, Glastonbury, Wells, Bath. Totaal 163 km.

Vanmorgen scheen het zonnetje weer, zodat we lekker buiten koffie konden drinken op een doodstille camping waar iedereen nog sliep. Nu staan wij toch altijd al vroeg op (in elk geval Ton die altijd al om een uurtje of half zeven opstaat en ik ga er meestal een uurtje later uit), maar hier in Engeland maken we het nog bonter. We vinden het nl. leuk om onze horloges op Nederlandse tijd te laten staan en omdat het hier een uur vroeger is, staan wij voor Engelse begrippen zo tussen een uur of half zes en half zeven op. Oké, de Britten denken waarschijnlijk wel dat wij met de kippen op stok gaan, maar het bijkomende voordeel is dat er ’s ochtends nog niemand in het toiletgebouw is en we rustig kunnen douchen. We zijn ook meestal al vertrokken voordat de eerste mensen uit hun caravan of tent kruipen.

Vandaag zijn we in Glastonbury geweest; een mooi stadje dat bekend is om de Glastonbury Tor, een heuvel (zeg maar gerust berg…..) van 158 meter hoog. En ja, ik ben hem ook helemaal opgelopen, uiteraard met de nodige pauzes. Bovenop de heuvel staat een toren die dateert uit de 14e eeuw.
Wat ook bijzonder was in dit stadje, waren de tientallen esoterische winkeltjes; ik kon dus aardig mijn spirituele hart ophalen en heb wat mooie dingetjes gekocht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten