Pagina's

Translate

dinsdag 22 oktober 2013

19 - 22 oktober 2013

Route: Charny, Sens, Reims, Rethel, Beauraing, Ave-et-Auffe, Brussel, Antwerpen, Breda, Gouda. Totaal 648 km.

De vakantie zit er op. We hebben het geweldig gehad; veel gezien, veel gedaan maar té weinig gelopen. De camper heeft het fantastisch gedaan, we hebben geen garage van binnen gezien en hij sjeesde zonder problemen elke berg op. Niet dat hij met 70 km per uur omhoog ging hoor, maar we reden niet meer vooraan de file….. De afgelopen dagen zijn we op ons dooie gemak Frankrijk en België doorgetuft. Het weer bleef mooi en zonnig, maar we konden wel zo langzamerhand aan de Nederlandse temperatuur gaan wennen; helaas geen 25 graden meer zoals in Spanje…..
We hebben de afgelopen maand op 23 campings of camperplaatsen gestaan, in totaal 5240 km gereden en de camper reed gemiddeld 1:14. In totaal hebben we 98,5 uur autogereden met een gemiddelde van 53 km per uur. Grappig hé, dat rekent onze nieuwe camper ook allemaal uit. Mijn statistiekentic houdt hier erg van! ;-)
Gisteravond hebben we ook alweer de vakantieplannen voor volgend jaar bedacht, want ja, je moet toch iets hebben om naar uit te kijken….. Na mijn vaders 91ste verjaardag (19 mei) gaan we weer terug naar Polen om o.a. de steden Gdansk en Krakau te bezoeken die we vorig jaar hebben overgeslagen. Hierna gaan we Tsjechië in. We willen voor deze vakantie zo’n vier weken uittrekken. Dan gaan we ná de familiedag van de familie Smulders op 25 oktober 2014 de Zilverroute in Spanje rijden (langs de kust van Portugal naar het zuiden) om dan vóór Nina’s (tegen die tijd al vijfde!!) verjaardag op 19 december weer terug te zijn. Van de zomer gaan we dan af en toe een paar dagen met de camper weg om ergens in Nederland te gaan fietsen. Deze plannen kunnen nog honderd keer wijzigen hoor, dat doen we rustig een dag van te voren of zelfs nog onderweg, maar voorlopig houden we het hier even op.
Ik vond het weer erg leuk om onze vakantiebelevenissen met jullie te delen en ik hoop je de volgende vakantie weer op deze weblog terug te zien.

Groetjes,
Elly

Geen opmerkingen:

Een reactie posten