Pagina's

Translate

zondag 24 april 2011

Zaterdag 23 april 2011

Vanmorgen was het niet onze dag. Ton had een lichte migraine, waardoor hij heel rustig aan moest doen om te voorkomen dat het erger zou worden. Omdat gisteren (voor ons) onverwacht de winkel s gesloten waren, moesten we vandaag toch echt boodschappen doen voor de paasdagen. We waren bang dat we naar een naburige stad zouden moeten rijden, maar dat viel gelukkig mee. De plaatselijke middenstand heeft aardig ingespeeld op alle toeristen die op de “Wohnmobilplatz” staan. Vanmorgen vertelde een inwoner van Heiligenberg dat er elke zaterdag een markt was in Heiligenberg . We waren aangenaam verrast, totdat bleek dat deze “markt” slecht één kraam was met groente en fruit uit de omgeving. Er was ook een slager en een klein supermarktje. We konden dus echt alles kopen en het bleek later ook dat het van een veel hogere kwaliteit was, dan dat je in de supermarkt koopt. Ik proefde b.v. radijsjes waar je tong van in brand stond, terwijl de supermarktradijs naar niets smaakt!
’s Middags werd er voor het eerst in het seizoen weer een rondleiding gegeven in het Slot Fürstenberg, oftewel Schloss Heiligenberg. We gingen dus op de culturele tour. Het was erg interessant, maar helaas mochten we geen foto’s en films maken. Jullie zullen het dus met deze link moeten doen.
Morgen gaan we verder richting Lichtenstein.

1 opmerking:

  1. Ik ben weer op weg naar de vieze stad na een zonovergoten paasweekend. Hoop dat jullie het ook zo mooi hebben. Hebben jullie meteen vier van die gasflessen gekocht of past dat niet. Geintje. Heb het goed, ik geniet van jullie avonturen!

    BeantwoordenVerwijderen