Pagina's

Translate

zaterdag 21 mei 2011

Vrijdag 20 mei 2011

Route: Lucca, Viareggio, Massarosa, Massa, La Spezia, Cinque Terre, Genua, Garbagna.
Totaal 262 km.
Vanmorgen miste ik mijn espressootje, geroosterde boterhammetje, zachtgekookt eitje, jus d’orange, krentenbrood, stokbroodje, cornflakes, enz. enz. Nee hoor, gekheid, alhoewel……………… Als afwisseling vond ik het niet verkeerd, drie dagen in een bed & breakfast met zo’n heerlijk ontbijtbuffet, een bad en een bed van minstens 2,50 meter breed. Maar ik zei het al in een eerdere log, vakantie is voor ons vrijheid en we konden niet doen wat we wilden; uiteraard ook omdat we geen vervoer hadden. Vannacht dus weer lekker diggies bij diggies geslapen in ons bed van 1,15 meter en heerlijk buiten in het zonnetje ontbeten. We zijn weer lekker op onszelf, kunnen weer doen wat we willen en staan nu op een camping helemaal bovenaan, met het mooiste uitzicht dat je je voor kunt stellen!

We hebben vandaag weer fantastische vergezichten gehad. Tussen La Spezia en Genua heb je het natuurgebied Cinque Terre. Het gaat om vijf vissersdorpjes die tegen de bergen geplakt lijken, maar het hele gebied is ontzettend mooi! De weg gaat steil omhoog langs de kust, zodat je een prachtig uitzicht hebt over de Middellandse Zee, met de bergen die daarlangs liggen. Soms zie je ansichtkaarten met een zee die zo blauw is, dat je zeker weet dat deze kaarten gephotoshopt zijn, maar we hebben het nu met eigen ogen gezien, de zee is onwaarschijnlijk blauw!




1 opmerking:

  1. Zo, dat hebben jullie ook weer gehad, weer een ervaring rijker. Maar ik vond jullie mailtje, dat de auto weer klaar was, leuker om te lezen.
    Nou het 'laatste' rukkie nog en dan mag je weer naar Lunteren.
    Cor en Wil

    BeantwoordenVerwijderen