Pagina's

Translate

zaterdag 14 mei 2011

Woensdag 11 mei 2011

Route: Saturnia, Sovano, Pitigliano, Manciano, Albinia, Fonteblanca, Marina di Grosseto. Totaal 145 km.
Na het indrukwekkende bezoek gisteren aan Sorano, wilden we de twee andere vulkaanstadjes ook bezoeken. Sovano viel echter tegen, maar Pitigliano voldeed meer aan onze verwachtingen. Aan de buitenkant is dit stadje het indrukwekkendst van de drie, maar het kleinschalige Sorano heeft echt onze harten gestolen. Als jullie ooit hier in de buurt zijn, kunnen we een bezoek van harte aanbevelen!
Na het bezoek aan Pitigliano, vertrokken we richting kust. Hiervandaan willen we weer langzamerhand richting het noorden trekken. Ik heb de TomTom even laten berekenen hoe ver we van huis zitten, want we zitten nu op het zuidelijkste punt van onze reis en dat is 1550 km.
We hebben een camping uitgezocht waar ze internet hebben, zodat ik de weblog kan bijwerken. Als we ingeschreven hebben, vertelt de receptioniste dat ze in het laagseizoen geen internet hebben……. De camping ligt in een bos van pijnbomen; dit maakt veel goed, want deze bomen ruiken zó lekker! De camping heeft een mooi wandelpad naar het strand; voor het eerst in zeker twintig jaar loop ik met mijn voeten door de zee! Wij zijn gewoon geen strandmensen, dat blijkt nu wel weer, we hebben er snel genoeg van en lopen terug naar de camping om lekker een wijntje en een biertje te gaan drinken.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten