Pagina's

Translate

donderdag 19 mei 2011

Woensdag 18 mei 2011


Vandaag hoopten we met de trein naar de marmergroeve in Carrara te gaan. Helaas was deze onderneming met het openbaar vervoer niet te doen. Toen we eindelijk in Carrara aankwamen, bleek het niet mogelijk te zijn om met een bus naar deze marmergroeve te gaan en lopend was het veel te ver (achteraf hadden we een taxi kunnen nemen, maar dat zit gewoon niet in ons systeem!). We hebben dus alleen een foto van een afgegraven marmerberg, ook mooi toch?
We hebben dus een dagje openbaar vervoer in Italië ervaren; zeer inefficiënt, want als er op de dienstregeling staat dat er elk uur een trein gaat, dan betekent dat alleen in het spitsuur, want vanaf half elf tot een uur of vier, rijden de treinen slechts om de twee uur. Als je dan ook nog moet overstappen, dan begrijpen jullie wel dat wij van 9.00 - 16.30 uur bezig zijn geweest om een uurtje in Carrara te vertoeven. Maar ach, we waren lekker bezig en hebben weer een mooi stukje Italië gezien vanuit de trein! Nu maar duimen dat de auto morgen klaar is...........

3 opmerkingen:

  1. Qua openbaar vervoer is het net Spanje. Terrible! Houd moed en ik duim voor jullie dat de camper klaar is. Liefs Sofia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi buren met een beetje pech,

    Dit is flink kl*te zeg. Maar hopen dat de reparatie nu verder vlug verloopt en jullie je weer op de leuke dingen kunnen richten (en ons in te laten delen).
    Wij blijven dit weekend in het westen. Het huis moet ook een 'uitgemest' worden.
    Zondag in Den Haag een boekpresentatie van een nieuwe titel van Dikkie Dik. Zo blijf je van de straat.
    Grz. Cor

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een avonturen! Ik ga trouwens niet voor niets altijd naar zwitserland, daar isbhet openbaar vervoer altijd goed. Hoop datvjullie inderdaad weer kunnen rijden en slapen in jullie eigen huisje, volgens mij zijn jullie daar knap gehecht aan geraakt. Al is er dan geen bubbelbad voorhanden.........Ik ben lekker in de boshut! Alweer mooi weer.
    Geniet en pas op overstekende rotsblokken!

    BeantwoordenVerwijderen