Pagina's

Translate

zaterdag 22 juni 2013

Vrijdag 21 juni 2013

Route: Stratford-upon-Avon, Mickleton, Broadway, Evesham, Broadway, Evesham. Totaal 54 km.

Nee, ik heb niet per ongeluk de plaatsen in de route gekopieerd, we reden gewoon lekker heen en weer tussen Evesham en Broadway. Dat krijg je als je geen boodschappen doet als je langs een supermarkt rijdt, maar denkt dat je er nog wel een tegen zult komen. Niet dus…..
Inmiddels zijn we in de Cotswolds aangekomen. Dit is een streek in Engeland die gekenmerkt wordt door schattige, cottages gebouwd van honingkleurige natuursteen en waar dan ook nog vaak prachtige rozen of andere bloeiende planten tegen de voorgevel groeien. Als ik in Engeland woonde, zou ik hier wel een huisje willen hebben, dit is zó ontzettend mooi!!!


Toen we tegen het eind van de middag een camping zochten, kwamen we er op een terecht waar een evenemententerrein naast lag en waar morgen en overmorgen een show gehouden wordt van tanks, jeeps, pantservoertuigen, kanonnen en ander wapentuig uit de Tweede Wereldoorlog. Niet ons ding, maar wel grappig om te zien. Naarmate de avond vorderde, kwamen er steeds meer fanatiekelingen op het terrein staan die deze periode als hobby hebben. We begrepen toen ook dat de campingeigenaresse ons morgenochtend uiterlijk om tien uur van de camping af wil hebben, want die loopt dan vol met bezoekers voor dit evenement. Wij hebben vanavond al een (gratis) rondje over dit terrein gelopen, want morgen gaat de show pas officieel van start.

1 opmerking:

  1. Idd de huisjes zien er prachtig uit. Nog ff lekker genieten. Hier in Lunteren is het herfstachtig. Lfzzzzz Sofia

    BeantwoordenVerwijderen