Pagina's

Translate

maandag 24 juni 2013

Zaterdag 22 juni 2013

Route: Evesham, Broadway (ja, weer!), Chipping Campden, Broadway (echt waar…..), Stanway, Winchcombe, Cheltenham, Cirencester, Bibury, Burford, Stow-on-the-Wold, Bourton-on-the-Water. Totaal 137 km.

We zijn gisteren en vandaag in totaal vier keer in het plaatsje Broadway geweest. We lazen dat we hier een historische toren konden bezichtigen en dat was ons gisteren tot twee keer toe ontgaan. Oké, dan nog maar een keer er langs en precies op het moment dat we hier aankwamen konden we nog een paar minuten meemaken van een volksdansgroep die bij deze toren hun kunsten aan het vertonen waren.
Hierna hebben we een autotocht door de Cotswolds gemaakt en zijn bij een paar dorpjes uitgestapt om ons te vergapen aan de schilderachtige huisjes.  Uiteindelijk zijn we bij Bourton-on-the-Water een camping gaan zoeken, omdat ik hier morgen met een vriendin uit Engeland heb afgesproken. We gaan eerst met zijn drieën koffie drinken en dan gaat Ton een héle lange wandeling maken en Angela en ik gaan héél lang bijpraten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten