Pagina's

Translate

maandag 10 juni 2013

Vrijdag 7 juni 2013

 Route: Freshwater East, Pembroke, Narberth, Cardigan, Mwnt (dit is geen spelfout, maar er zijn echt woorden en namen in het Welsh die geen klinkers hebben!). Totaal 75 km.

Nadat we vorig jaar naar mijn idee genoeg kastelen en kerken voor de komende jaren gezien hadden, hebben we vandaag toch maar weer een voorzichtig begin gemaakt met de bezichtiging van dit soort historische gebouwen. Pembroke Castle is een van de mooiste kastelen van Wales. We hebben een interessante rondleiding gehad van een gids, maar door haar Welsh accent was ze af en toe toch wat moeilijk te volgen.

We hebben weer een CL-camping gevonden die de eerste plaats heeft overgenomen van die van eergisteren. Het is een terrein met uitzicht op zee dat zo overweldigend mooi is, dat we er geen genoeg van kunnen krijgen. Oké, er zijn ook wat minpuntjes, het is niet een mooi gemaaid grasveld en ik heb al met mijn blote voeten in de brandnetels gestaan en je moet niet alleen uitkijken voor de brandnetels, maar ook voor schapenpoep, want de producenten van deze uitwerpselen lopen om onze camper heen, wat ook wel weer leuk is en een extra dimensie geeft aan deze plek!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten