Pagina's

Translate

zondag 17 juni 2012

Zaterdag 16 juni 2012


Geen route, want we zijn een dagje op dezelfde camping gebleven.
Zon op: 1.30 uur
Zon onder: 23.38 uur

Vannacht werd ik om half drie wakker en toen scheen de zon al; dit is zo bijzonder! Voor het eerst deze vakantie is het mooi weer en kan ik eindelijk mijn korte broek aan. We hebben ook voor het eerst de fietsen van de camper gehaald en zijn naar Öjebyn geweest. Hier ligt een prachtig kerkje met daaromheen tientallen houten huisjes die vroeger dezelfde functie hadden als het Lappendorpje waar we gisteren waren, nl. overnachten na een kerkdienst vanwege de lange afstanden terug naar huis. Deze huisjes zijn echter aanmerkelijk groter dan de hutjes van de Lappen.
We hadden ook nog een feestje, want de camping bestond vijf jaar en de eigenaren pakten groots uit. Er was een erg goede jazzband die speelde op een drijvend podium en later in de middag was er een popzanger. 

Er was een buffet met allerlei heerlijke hapjes. De eigenaar kwam ons persoonlijk uitnodigen, want wij begrepen natuurlijk niets van de aanplakbiljetten in het Zweeds. We zijn nl. samen met een Luxemburgs echtpaar de enige buitenlanders hier.
Morgen reizen we weer verder, dus jullie horen de komende paar dagen niets van ons. Tot gauw!

1 opmerking:

  1. Nou ik ben weer bij! Zo te lezen gaat het helemaal goed, op een pech momentje hier en daar. Maar dat hoort erbij. Ben benieuwd naar jullie nieuwe verhalen.
    Dikke kus,
    San

    BeantwoordenVerwijderen